Qui som

DesaCORd neix a Barcelona l’any 2011, inspirat en la tradició dels cors socials. Som un grup de persones de diferents edats, procedències i idees, que entenem l’acció musical com una eina d'intervenció noviolenta per a la transformació individual i col·lectiva. 

A través del cant, pretenem donar veu a missatges subversius, que es troben a una àmplia varietat de lletres, tant les que parlen d’amor com de cultura, d’història o de la vida quotidiana. L'acció musical esdevé aixi una forma d’activisme i de mobilització politica, que ens porta als carrers a denunciar i lluitar contra situacions d'injustícia.

Assagem cada dilluns, de les 20h a les 22h, al local de l’Ateneu Rosa de Foc. El cor funciona de manera assembleària i s’organitza en diverses comissions de treball. Es un espai que promou l'ètica de la cura, i on volem passar-nos-ho bé.

Estem obertes a noves incorporacions, independentment dels coneixements musicals. Per saber-ne més, feu un cop d’ull al nostre blog o al facebook 


DesaCORd forma part de l'Ateneu Rosa de Foc  (C/ Robí, 5; just darrere de la plaça del Diamant), un espai d’acció i pensament crític situat al barri de Gràcia de Barcelona. L'Ateneu integra diversos col·lectius que treballen sobre la base de l’autogestió, el suport mutu, l’agroecologia i les xarxes d’intercanvis, entre d'altres.